Lysan Zanglespraktijk - Zanglessen voor wie iets nieuws uit de eigen stem wil halen
RSS

Recente posts

Organiseren maar...
Dat is lang geleden
Even bijkletsen
Zo is het leven
Euforie

Categorie├źn

Gezondheid
Inspiratiebronnen
Reilen en zeilen
Welkom
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Dat is lang geleden

Ja, dat is verschrikkelijk lang geleden dat ik een stuk voor mijn blog heb geschreven. Alsof er niet enorm veel gebeurd is...
Om te beginnen volg ik sinds de zomer zelf weer af en toe zanglessen, bij Henrike Hendrikson in Amsterdam. Zij geeft les volgens de Methode Lichtenberg, en dat is werkelijk een nieuwe ontdekking voor mij. Het gemak waarmee ik nu weer af en toe zing is een feest. En ik ben natuurlijk al druk bezig ook mijn leerlingen hiermee kennis te laten maken. Zingen terwijl je naar je eigen klank luistert, in plaats van druk bezig te zijn die klank aan te sturen. Met verrassende en blij makende resultaten.
Binnenkort hoop ik ook op deze site iets meer over deze methode te vertellen.
Verder, en dat is wel al op de site te lezen op de pagina Coaching,ben ik bezig met het voorbereiden van een workshop voor zwangere vrouwen. Ik heb in het verleden al vaker gewerkt met leerlingen tijdens hun zwangerschap, en vond dat altijd heel bijzonder. Nu dus speciaal gericht op deze vrouwen. Want klank en adem ervaar je gewoon heel anders wanneer je zwanger bent. Bijzonder is ook dat ik deze workshop niet in mijn uppie geef, maar samen met Vincent de Vries, die in de flat tegenover de mijne woont. We doen dit dan ook als activiteit in het kader van Activiteitenhuis 't Hoekje op de Groenhoek in Driebergen, waar we allebei bij betrokken zijn. Vincent is een duizendpoot: docent en kunstenaar die onder meer allerlei prachtige (deels zelfgemaakte) instrumenten bespeelt en vaker muziek- en zanggroepen leidt. Ik heb er heel veel zin in dit te gaan doen.
En verder?
Ik heb samen met Ensemble Gregoriana weer een optreden mogen geven, begin november, deze keer in de prachtige Onze Lieve Vrouwekerk in Zwolle (ook wel bekend als De Peperbus). Een schitterende akoestiek, waar ik, mede dankzij de lessen van Henrike,heerlijk heb gezongen (en op de harp gespeeld).
Er is nog veel meer te vertellen, maar dat bewaar ik nog even...
 

8 Reacties op Dat is lang geleden:

Comments RSS
Wieneke on zondag 18 november 2012 14:34
Wat mooi dat er ook voor jou nog nieuwe ontdekkingen zijn in stemland :). Ik heb je leren kennen als een gepassioneerd en zeer begripvol iemand en ik hoop dat ik over een tijdje de draad weer bij je op kan pakken! lieve groet
Reageren op een reactie


Koop tweedehands horloges on zondag 15 juli 2018 10:55
I need declare that the blogger is a pro author.
Reageren op een reactie


high quality Louboutin Shoes on maandag 24 december 2018 12:26
If you do not have use of it, you must compensate for a very good synthetic lighting Above just about all, with regards to definitely right after launching often the door
Reageren op een reactie


cheap authentic gucci shoes on zondag 30 december 2018 12:45
good article! i like it!link
Reageren op een reactie


replica breitling watches uk on zaterdag 30 maart 2019 09:22
I like yoga.
Reageren op een reactie


sims 4 skill cheats on maandag 18 november 2019 05:41
I am just because here. I discovered this board and I in discovering It really supportive and it helped me out a great deal. I would like to introduce something back and help other people, for example, you helped me.It's amazing game sims 4 skill cheats on PS4 and Mac.
Reageren op een reactie


golf clash free gems and coins on donderdag 6 februari 2020 12:53
Golf Clash offers you the opportunity to enjoy the experience of golfing with great graphics and designs that offer the real experience of playing on a golf course.
Reageren op een reactie


johnsmith on zondag 7 juni 2020 19:57
I just got to this amazing site not long ago. I was actually captured with the piece of resources you have got here. Big thumbs up for making such wonderful blog page! buy iphone 11 refurbished in australia
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint