Lysan Zanglespraktijk - Zanglessen voor wie iets nieuws uit de eigen stem wil halen
RSS

Recente posts

Organiseren maar...
Dat is lang geleden
Even bijkletsen
Zo is het leven
Euforie

Categorie├źn

Gezondheid
Inspiratiebronnen
Reilen en zeilen
Welkom
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Tegenslagen en meevallers

De voorjaarsvakantie zit er weer op, ik ben weer met frisse moed aan de slag gegaan en ik hoop jullie ook. Voor een deel van mijn leerlingen begint nu de grote voorbereiding voor de leerlingenuitvoering. Over twee maanden is het zover dus we hebben nog lekker de tijd.
Ondertussen heb ik ook een gekke periode achter de rug. Eerst ging de bel kapot, toen deed de telefoon het niet meer, mijn scanner gaf het op, kortom: ik verloor mijn vertrouwen in de elektronica. Inmiddels doet de scanner op miraculeuze wijze weer wat hij doen moet, alsof er niks aan de hand is. Een nieuwe bel gekocht die het ook niet deed - dat lag aan de bel, niet aan mij, verzekerde men mij in de winkel. Nu heb ik er een die het wel goed doet, met bovendien een bescheidener beltoon dan de vorige, die soms irritant door een liedje heen kon galmen.De telefoon is ook weer aangesloten, zij het dat Chris nog bezig is een definitievere oplossing te organiseren.
Over Chris gesproken, die was degene die het briljante idee had om eens een tijdje proeflessen voor een lage prijs aan te bieden. Dus in januari en februari kon je voor 25 euro een proefles volgen, en dat heeft maar liefst 7 enthousiastelingen opgeleverd. Of ze allemaal blijven is nog niet helemaal zeker, maar het overgrote deel wel!
En ik mocht ook nog Lieke, een meisje van 8 coachen die mee ging doen aan een auditie van Kinderen voor Kinderen in de Provincie Utrecht. Waarschijnlijk is het niet uitsluitend aan mijn inbreng te danken, maar Lieke werd de winnaar van die middag en komt op 7 april op televisie, zingend voor de provincie Utrecht! Ik ben natuurlijk wel erg trots, en houd jullie op de hoogte wanneer dit precies te zien zal zijn.

0 Reacties op Tegenslagen en meevallers:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint